Belépés / Regisztráció

Kosár tartalma:

0Db
Összesen: 0 Ft

Ingyenes szálítás

Ha egyszere legalább 100.000 Ft értékben vásárol, ingyenesen kiszállítjuk a megrendelést

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00 - 16:00

Hogy vehetem át?

Személyesen telephelyünkön vagy futárszolgálat közreműködésével!

Fizetési módjaink

Személyesen készpénzben, előre utalással, utánvéttel

Kapuautomatizálás

A kapunyitó rendszerek minden kényelmesebbé teszi a munkába indulást és az esti hazaérkezést. Nem kell többé kiszállnia autójából, távirányítással nyithatja kapuját, ami akár automatikusan záródik, miután beállt kocsijával az udvarba.

Az automata kapunyitók egyre szélesebb körben terjednek, hiszen nagyobb az igényünk a biztonságra, a kényelemre, az esztétikus környezetre. A toló kapuk, szárnyas kapuk, garázskapuk alkalmazása mind lakossági, mind ipari környezetben jellemző, a fotocellás üvegajtók, gyorskapuk pedig alapvetően ipari kivitelűek.
A különböző elektromos kapuk működtethetők vezetékes módon nyomógombbal (pl. egy portásfülkéből), távirányítóval, kódzárral, vagy kártyás beléptetővel, mobiltelefonnal is. Többnyire a legelterjedtebb egy-, vagy többcsatornás rádiós távvezérléssel üzemeltetik és szükség esetén kiegészítik kulcsos kapcsolóval. Ha teljesen automatikus működtetésre van igény , akkor a toló kapuknál és a szárnyas kapuknál is az útburkolatba épített hurokérzékelő (induktív hurok) jelenti a megoldást.
 
SZÁRNYASKAPU
A szárnyas kapu, kertkapu felszerelését megelőzi egy helyszíni felmérés, ami alapján
                                                                                                                                                                                                                                      egyeztetjük az Ön elképzeléseit a mi javaslatunkkal, közben figyelembe véve a műszaki lehetőségeket is. Így készítünk Önnek személyre szóló ajánlatot kapunyitó rendszer beépítésére.
 
 
 
TOLÓKAPU - ÚSZÓKAPU


A tolókapu meghajtások a nyitás és a zárás minden fázisában biztonságosak, a kapu azonnal megáll hirtelen fellépő akadályok esetén. Biztonsági kiegészítőként infrasorompót ajánlunk, ami érintkezés nélkül felismeri a személyeket, tárgyakat és azonnal megállítja a kaput.
 
 
 
TOLÓKAPU
A kapu nyílásában a földbe süllyesztve egy vezetősínen gurul a kapu. Ennek előnye, hogy nagy kapunyílásokat lehet lezárni a segítségével. A kapuszárny a kerítéssel párhuzamosan, annak belső oldalán mozdul el. A tolókapu általában egy irányba nyílik, de nagyobb kapunyílásoknál előfordul a két darabban, két irányba nyíló változat is.
A KAPUNYITÓ MEGFELELŐ MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTÉSE:

A legtöbb kapunyitó automatika 230V feszültségről működik, ezért minden esetben úgy kell előkészíteni a kaput, hogy a közvetlen közelében legyen ez a feszültség, valamelyik oldalon. (Ha lehet, úgy oldjuk, meg hogy ugyanezen a szálon lehessen 24 vagy 12V is.)
Az infrasorompót a pillér két oldalára szereljük,ezért mindenképpen fontos a kapu két pillérét kábelcsatornával (gégecsővel) összekötni. Sok felesleges munkától kímélhetjük meg magunkat, ha a szükséges kábeleket (230V és az infrasorompónak a gyengeáramú kábelt) előre be is húzzuk ,a föld alá fektetjük, mindkét oldalon jókora ráhagyással.
Megjegyzés: Egyszárnyú és toló - kapunyitónál a 230Vos kábelt csak az egyik oldalra szükséges kivezetni, az infrasorompó kábelét azonban mindkettőre!
Alapesetben minden kapunyitót bizonyos biztonsági eszközökkel szabad csak felszerelni. Ezt biztonsági csomagnak hívjuk és tartalmaz egy darab infrasorompó párt valamint egy visszajelző villogó lámpát. Az infrasorompónak záráskor van elsősorban szerepe. Egy szemmel láthatatlan folytonos sugár, amit ha megszakítunk - mert ott áll az autó, vagy átszaladt valaki a kapun - akkor a kapunyitó megáll. Ez nagyon fontos biztonsági eszköz, enélkül semmilyen körülmények között nem szabad kapunyitót felszerelni! A visszajelző lámpa a kapunyitó működése közben villog, ezzel jelzi már távolról, hogy működésbe lépett.
 
 
 

Akciós ajánlataink

Hírek, újdonságok

Így válassz CCTV kamerát

Így válassz CCTV kamerát

Talán meghökkentő a CCTV háború kifejezés, hiszen maga – ez az erőszakos – fogalom azt takarja, hogy akaratunkat a másik félre kényszerítjük. Bármely biztonságtechnikai rendszer telepítése egy sokfrontos küzdelem. Küzdelem a telepítési körülményekkel, munkatársakkal, megrendelővel. Jól olvasod, a megrendelővel, akiről az előző részben azt írtam, hogy ő az uralkodó. Csak röviden, hogy végre áttérhessünk a szakmaibb tartalmakra, ez egy olyan háború, amit sok esetben annak az érdekében vívsz, aki veled áll szemben. Mármint, ha jól és becsülettel végzed a munkád.

Elolvasom

Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Cikkünkben néhány kiválasztási szempontra szeretnénk felhívni a figyelmet, melyek a LED fényforrások vásárlásánál hasznosak lehetnek szakemberek és laikusok számára egyaránt. Először is tisztába kell lennünk azzal, mire is van szükségünk, vagy milyen izzólámpát kívánunk helyettesíteni. A lámpatest mérete, kivitele, burájának átlátszósága vagy átlátszatlansága, esetleg tükre és a fény irányítottsága meghatározza a belehelyezendő fényforrás kivitelét. Átlátszó búrában, ahol a káprázás zavaró lehet, vagy ahol kifejezetten szórt, diffúz fényre van szükség, korábban is opálburás fényforrást használtunk, illetve a sejtelmesebb megjelenésű (és jobb hatásfokú) belül homályosított burást. A többi esetben, amikor a lámpatest burája eleve megakadályozta a káprázást vagy kifejezetten jól irányítható, pontszerű fényforrásra volt szükségünk, ott átlátszó burást. Ez olyan általános szempont, mely a LED-ek korszakában sincs másképp, sőt attól is független, hogy gyertya, kisgömb vagy normálizzó helyett szeretnénk-e LED-et használni.

Elolvasom
Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Forgalmazott márkák

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Ha felíratkozik az Elektromax hírlevelére. legelőször értesülhet az újdonságokról és akciókról. Így a biztosan tud rendelni még az aktuális készletből.
elektodiskont_logo

Az ország egyik vezető műszaki és elektronikus online áruháza Ismerd meg és rendelj!

ÁSZF Adatvédelem Jogi információk

©2017

Kövess minket!Facebook