Belépés / Regisztráció

Kosár tartalma:

0Db
Összesen: 0 Ft

Ingyenes szálítás

Ha egyszere legalább 100.000 Ft értékben vásárol, ingyenesen kiszállítjuk a megrendelést

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00 - 16:00

Hogy vehetem át?

Személyesen telephelyünkön vagy futárszolgálat közreműködésével!

Fizetési módjaink

Személyesen készpénzben, előre utalással, utánvéttel

Családi házak villanyszerelése

Vállaljuk családi házak villanyszerelését, villamos kivitelezését, villamos hálózat felújítását
A családi házak villanyszerelése, elektromos hálózatának kialakítása, gyengeáramú rendszerek összehangolásával számunkra nem kihívás. Ha igényesen kialakított, biztonságosan működő villamos hálózatot szeretne az otthonában, akkor mi vagyunk a megfelelő partner az önök számára.
 
A villanyszerelés itt is a tervezéssel kezdődik. A villamos hálózat tervezésénél, kivitelezésénél figyelembe vesszük az ügyfél fogyasztási igényeit a tervezett műszaki tartalomnak megfelelően.
Az elmúlt évek villanyszerelői gyakorlatából merítve ötleteinkkel, tanácsinkkal segítünk az elektromos kiállások, világítás megoldások, a kapcsolók, konnektorok helyének meghatározásában. A családi ház villamos hálózatát úgy alakítjuk ki, hogy a későbbi esetleges bővítésnek is megfeleljen.
A kivitelezés végén, az áramkörök próbája után átadjuk Önnek a nyomvonalakról készült rajzokat(igény esetén képeket) az elosztó kapcsolási rajzát és az erősáramú hálózat érintésvédelmi méréséről készült jegyzőkönyvet.
A családi ház villanyszerelésének igazodnia kell az egyéb kivitelezési munkákhoz. A kivitelezéseink során munkáinkat összehangoljuk a társkivitelezők ütemtervével.
Keressen bennünket, kérje segítségünket és ajánlatunkat a családi házak villanyszereléséhez.

Akciós ajánlataink

Hírek, újdonságok

Így válassz CCTV kamerát

Így válassz CCTV kamerát

Talán meghökkentő a CCTV háború kifejezés, hiszen maga – ez az erőszakos – fogalom azt takarja, hogy akaratunkat a másik félre kényszerítjük. Bármely biztonságtechnikai rendszer telepítése egy sokfrontos küzdelem. Küzdelem a telepítési körülményekkel, munkatársakkal, megrendelővel. Jól olvasod, a megrendelővel, akiről az előző részben azt írtam, hogy ő az uralkodó. Csak röviden, hogy végre áttérhessünk a szakmaibb tartalmakra, ez egy olyan háború, amit sok esetben annak az érdekében vívsz, aki veled áll szemben. Mármint, ha jól és becsülettel végzed a munkád.

Elolvasom

Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Cikkünkben néhány kiválasztási szempontra szeretnénk felhívni a figyelmet, melyek a LED fényforrások vásárlásánál hasznosak lehetnek szakemberek és laikusok számára egyaránt. Először is tisztába kell lennünk azzal, mire is van szükségünk, vagy milyen izzólámpát kívánunk helyettesíteni. A lámpatest mérete, kivitele, burájának átlátszósága vagy átlátszatlansága, esetleg tükre és a fény irányítottsága meghatározza a belehelyezendő fényforrás kivitelét. Átlátszó búrában, ahol a káprázás zavaró lehet, vagy ahol kifejezetten szórt, diffúz fényre van szükség, korábban is opálburás fényforrást használtunk, illetve a sejtelmesebb megjelenésű (és jobb hatásfokú) belül homályosított burást. A többi esetben, amikor a lámpatest burája eleve megakadályozta a káprázást vagy kifejezetten jól irányítható, pontszerű fényforrásra volt szükségünk, ott átlátszó burást. Ez olyan általános szempont, mely a LED-ek korszakában sincs másképp, sőt attól is független, hogy gyertya, kisgömb vagy normálizzó helyett szeretnénk-e LED-et használni.

Elolvasom
Hogyan válasszunk LED fényforrást?

Forgalmazott márkák

Íratkozz fel hírlevelünkre!

Ha felíratkozik az Elektromax hírlevelére. legelőször értesülhet az újdonságokról és akciókról. Így a biztosan tud rendelni még az aktuális készletből.
elektodiskont_logo

Az ország egyik vezető műszaki és elektronikus online áruháza Ismerd meg és rendelj!

ÁSZF Adatvédelem Jogi információk

©2017

Kövess minket!Facebook